Inschrijven

Iedereen is welkom bij Judoclub Oni Puurs om deel te nemen aan onze lessen. Je kan in 1 van onze 4 leeftijdsgroepen judo beoefenen. Er is geen verplichting aan het deelnemen van alle lessen en je kan op ieder moment van het jaar inschrijven en starten. Lees hieronder meer over ons aanbod.

Van 3 tot 6 jaar

Onze sterke focus op jeugdwerking uit zich om vanaf 3 jaar oud te starten met judo.

50€/jaar

Lidmaatschap (28€) *

Verzekering (22€) **

6 tot 8 jaar

Vanaf 6 jaar ben je welkom om deel te nemen in onze eerste jongerengroep.

129€/jaar

Lidmaatschap (90€) *

Verzekering (39€) **

9 tot 14 jaar

Vanaf 9 jaar ben je welkom om deel te nemen in onze tweede jongerengroep.

129€/jaar

Lidmaatschap (90€) *

Verzekering (39€) **

+15 jaar

Ook op een latere leeftijd starten met judo vormt geen enkel probleem!

129€/jaar

Lidmaatschap (90€) *

Verzekering (39€) **

* Het lidmaatschap geldt gedurende 1 jaar en start op 1 januari en dient jaarlijks te worden hernieuwd. Voor het eerste jaar wordt het lidgeld berekend aan de hand van de maand van inschrijving tot het einde van het kalenderjaar.

** De verzekering wordt door de Vlaamse Judo Federatie (VJF) bepaald en loopt van het moment van inschrijving voor de periode van 1 jaar en zal jaarlijks op die datum hernieuwd worden. Meer informatie over de VJF verzekering kan je hier nalezen.

Initiatie

 

Voor de leeftijdsgroep van 3 tot 6 jaar voorzien we 1 initiatieles. Vanaf 6 jaar kan je aan 4 trainingen deelnemen. Je kan op het inschrijvingsformulier een datum opgeven wanneer je wenst langs te komen of je kan tijdens één van onze trainingsmomenten onmiddellijk mee komen sporten.

We vragen om een tijdelijk verzekeringsformulier (gratis) in te vullen. Dit is geen verplichting tot definitieve inschrijving. Gelieve een kwartier voor aanvang van de training aanwezig te zijn voor de nodige administratie en kennis te maken met onze trainers.

Wens je lid te worden van Judoclub Oni Puurs of deel te nemen aan een initiatie? Vul het formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.