Sponsor worden?

Met de steun van sponsors zijn wij in staat om onze activiteiten en dagdagelijkse werking uit te voeren. Begin 2015 zijn we van start gegaan om in Ruisbroek – en bij uitbreiding ook in groot Puurs de mogelijkheid te bieden om Judo te beoefenen. Bij ons kunnen kleuters vanaf 3 jaar zich komen uitleven tijdens de judo training en, waar naast bewegingsleer ook veel aandacht wordt geschonken aan de budo waarden en normen (respect en discipline).

Wens je onze club dat extra steuntje te geven om onze activiteiten (barbecue, quiz, clubkampioenschap, stages) en onze leden, hoe jong ook, enkele uren per week een leuke tijd te laten beleven in de best mogelijke omstandigheden en als u, net als wij, overtuigd bent dat judo een meerwaarde betekent in de opvoeding van kinderen kan u ons project een financieel duwtje in de rug geven, u kan ons contacteren op het e-mailadres penningmeester@jconi.be.

Sponsorlijst

Uiteraard kunnen we niet overleven zonder de goodwill van de nodige sponsors. Daarom willen wij op deze pagina even de plaats nemen om onze financiële helpers te bedanken. Zonder hen zou ons werk onmogelijk zijn.

Een welgemeende dankjewel!

Sankus BVBA

Thomas Linskens

Sankus

Sankus helps organizations in optimizing their HCM processes through support of a reliable, high quality customer specific IT solution, so that HR departments can focus on their core business: human capital.

Helsen NV

Bram Palmaerts

Helsen NV

Verzekeringskantoor Helsen is een zelfstandig KBC verzekeringskantoor. Wij doen meer dan gewoon uw polis opmaken. We analyseren uw risico’s en volgen uw gezins- en/of bedrijfssituatie op de voet.

12th Man BVBA

Jan Vernaillen

12th Man BVBA

12th Man helpt bedrijven in hun sales en marketing projecten. Zoekt u bijvoorbeeld extra klanten of wenst u een nieuw product te lanceren, dan helpt 12th Man u graag verder.

  • Tel: +32 495 28 17 20
  • Locatie: Willebroek
  • Website: Link