Trainersteam

Wesley Stevens

Wesley Stevens

Voorzitter - Hoofdtrainer - Trainer B

Sinds 1987 is hij reeds gebeten door de judosport, de mooiste die er bestaat. Gedurende deze periode werden vele medailles gehaald op Nationale kampioenschappen, met als hoogtepunt de titel van Belgisch kampioen in 2008. Je kan hem geregeld op de mat terugvinden aangezien hij zal fungeren als hoofdtrainer van de club. Als voorzitter is hij voor alle club-gerelateerde items één van de mogelijke aanspreekpunten. Veel plezier bij Judoclub Oni Puurs!

Ken Kersemans

Ken Kersemans

Trainersverantwoordelijke - Lesgever - Initiator

Ken begon op 6 jarige leeftijd aan zijn Judo-avontuur, aanvankelijk om Japans te leren… om er achter te komen dat Judo zo veel meer kan zijn. In zijn carrière als Judoka behaalde hij zijn 2e Dan en vele successen op nationale en internationale tornooien met als hoogtepunt een podiumplaats op het A-tornooi van Herentals. Meer dan een kwart eeuw later en na in de leer geweest te zijn bij vele grote Judo-meesters vond hij dat het tijd was om de opgedane kennis door te geven aan de jongste generatie Judoka’s. Je kan hem in onze Judoclub dan ook aantreffen als trainer van onze kleuterjudo- en jeugdgroep. Verder zorgt hij er als trainersverantwoordelijke voor dat er steeds kwalitatieve lesgevers op de mat staan die het technisch Judo hoog in het vaandel dragen.

Kevin Verreth

Kevin Verreth

Webmaster - Lesgever

Sinds 1992 is Kevin actief als judoka. In 2004 behaalde hij zijn 1ste Dan en hij is zowel op competitief als recreatief vlak bezig met judo. Je kan hem in onze Judoclub dan ook aantreffen als hulptrainer en verder is hij aanwezig bij de activiteiten die georganiseerd worden binnen de club. Samen met Denis vormt hij het webteam van onze club.

Jeroen Hollanders

Jeroen Hollanders

Jeugdverantwoordelijke - Lesgever

Jeroen is begonnen met judo op 6 jarige leeftijd. Omdat hij een hevig baasje was, was dit de perfecte sport. Het feit dat judo een sport is waar discipline, respect en toewijding op de eerste plaats komen heeft hem getemd. Al snel deed hij mee aan verschillende wedstrijden waar hij regelmatig op het hoogste schavotje stond. Door de jaren heen is hij dan begonnen om zijn kunnen door te geven aan de kleinste onder ons. Zo hoopt hij dat ook ze het reilen en zeilen van het judo leren te appreciëren.

Thomas Linskens

Thomas Linskens

Penningmeester - Lesgever

Thomas begon in 1987 op zesjarige leeftijd met judo en is, vele jaren later, nog steeds gebeten door deze mooie sport. Hij staat regelmatig mee op de mat als hulptrainer en zorgt ervoor dat de financiën in onze club goed worden opgevolgd.

Denis De Voeght

Denis De Voeght

Secretaris - Webmaster - Lesgever

Judo is reeds sinds 1987 zijn favoriete sport, zowel op competitief als recreatief vlak. Je kan bij hem terecht voor alle administratie zoals inschrijvingen, lidgelden en verzekeringen. Verder zal hij ook op regelmatige basis lesgeven in de club. Hij vormt samen met Kevin het webteam van onze Judoclub. Heb je nog niet persoonlijk kennisgemaakt? Aarzel dan niet om hem in de club aan te spreken.

Bram Palmaerts

Bram Palmaerts

Wedstrijdverantwoordelijke - Lesgever - Initiator

In 1986 op 6-jarige leeftijd begon Bram met judo, wat sindsdien zijn passie is. Hij was zeer actief bezig met wedstrijdjudo. Als wedstrijdverantwoordelijke motiveert hij de judoka’s om deel te nemen aan competitie en zorgt hij ervoor dat de judoka’s steeds kunnen rekenen op een begeleidende coach tijdens wedstrijden.

Annelies Peeters

Annelies Peeters

Activiteitenverantwoordelijke - Lesgever

Op 6-jarige leeftijd begon Annelies met judo. Sinds 1988 beoefent zij deze prachtige sport. Ze nam deel aan verscheidene individuele en groepswedstrijden. Annelies staat wekelijks op de mat als trainer van de kleutergroep. Daarnaast zorgt zij als activiteitenverantwoordelijke samen met de andere bestuursleden voor de organisatie van activiteiten binnen de club.

Chrissy De Decker

Chrissy De Decker

Materiaalmeester - Lesgever

Chrissy doet sinds 1997 judo. Bij ons kan je haar elke zaterdag op de mat terugvinden tijdens onze kleutertrainingen, waar ze onze jongste judoka’s de beginselen van onze sport aanleert. Verder zorgt ze als materiaalverantwoordelijke voor het bijhouden van al onze benodigdheden.

Sander Mannaert

Sander Mannaert

Activiteitencoördinator - Lesgever

Net zoals velen in onze club is ook hij op zijn zesde levensjaar aan deze boeiende sport begonnen. Na enkele jaren deed hij tijdens de weekends regelmatig mee aan wedstrijden. Je zal hem vaak op de mat zien als trainer, op wedstrijden als jeugdcoach en trouwe supporter voor onze competitieve judoka’s en als coördinator van de activiteiten naast de mat.

Dirk Dewit

Dirk Dewit

Lesgever